Produkcijska kuća koja se bavi proizvodnjom muzičkih CD, DVD i USB. Već dugi niz godina naša kompanija saradjuje sa Pink International u proizvodnji jednog od najgledanijih TV formata narodne muzike „GOLD MUSIC“, a od prošle godine zbog ozbiljnog pristupa i kvalitetne produkcije pozvani smo da napravimo novi format pod nazivom “Subotom popodne” koji se emituje takodje kroz TV PINK mrežu. Naši programi se emituju kroz kompletnu mrežu zemaljskih, kablovskih kao i satelistkih kanala ove respektabilne TV kuće u Srbiji, regionu i svetu.
Pored video produkcije, poslednjih nekoliko godina smo razvili i veliki broj YouTube kanala za našu kuću i izvodjače sa kojima saradjujemo. Ovladali smo novim tehnologijama digitalne distribucije. Naša izdanja se u ovom trenutku mogu naći na preko 250 svetskih digitalnih prodavnica širom sveta, što nas svrstava rame uz rame sa velikm diskografskim i producentskim kućama.
Gold ima veliki broj regionalnih izdanja u saradnji sa kolegama od kojih je svakako najznačajnija Croatia Records. Veliki i respektabilan katalog smo u vidu licencnih izdanja razvili i još razvijamo kako bismo, na opšte zadovoljstvo nas i naših partnera pružili maksimalan ugodjaj našoj publici.